In Okategoriserade

Uppdaterad information om Corona

Vi uppdaterar oss fortlöpande gällande coronavirusets (Covid-19) utveckling och följer de rekommendationer som lämnas av Folkhälsomyndigheten. Våra anställda följer de allmänna råden och vi uppmanar dig som kund att göra detsamma.

Enligt Folkhälsomyndigheten är noggrann städning viktig för att förebygga smittspridning. Vi levererar städ precis som vanligt. Vi uppmanar också våra kunder att upprätthålla sina städrutiner.

Vi är extra noggranna med att all personal är friska när de jobbar. Om man känner av förkylningssymptom eller liknande blir man sjukskriven tills man är helt frisk. Detta för att inte ta några risker för smittspridning.

Här hittar du uppdaterad information om Corona. Information om coronavirus (covid-19)

Recent Posts