In Okategoriserade

Nu kommer våren och solen – Dags att boka fönsterputs!

Våren är äntligen här och när solen skiner in genom våra fönster syns smutsen tydligt. Låt solen lysa in genom skinande rena fönster! Behöver dina fönster putsas? Hör av dig till oss på Rent Hus så hjälper vi dig!

Vad putsar vi?
Vi putsar dina fönster skinande rent oavsett om du bor i villa, lägenheter eller är ett företag. Putsningen sker både invändigt och utvändigt. Vi löser även svåråtkomliga fönster och fönster som sitter högt.

Vad ingår i fönsterputs?
I fönsterputs ingår allt material och verktyg som behövs. Samtliga sidor putsas 2-sidor eller 4-sidor beroende på fönster och vad som önskas. Är du även i behov av att tvätta fönsterkarmarna kan du lägga till tjänsten karmtvätt så får du en ren helhet.

Vi putsar fönster från Göteborg i norr till Båstad i söder. Läs mer om fönsterputs, vi utgår från kontor i Göteborg, Varberg och Halmstad.

Recent Posts