Nu kommer våren och solen dags att boka fönsterputs

2021-03-18

Nu kommer våren och solen dags att boka fönsterputs

2021-03-18

Våren är äntligen här och när solen skiner in genom våra fönster syns smutsen tydligt. Låt solen lysa in genom skinande rena fönster! Behöver dina fönster putsas? Hör av dig till oss på Rent Hus så hjälper vi dig!

Vad putsar vi?
Vi putsar dina fönster skinande rent oavsett om du bor i villa, lägenheter eller är ett företag. Putsningen sker både invändigt och utvändigt. Vi löser även svåråtkomliga fönster och fönster som sitter högt.

Vad ingår i fönsterputs?
I fönsterputs ingår allt material och verktyg som behövs. Samtliga sidor putsas 2-sidor eller 4-sidor beroende på fönster och vad som önskas. Är du även i behov av att tvätta fönsterkarmarna kan du lägga till tjänsten karmtvätt så får du en ren helhet.

Vi putsar fönster från Göteborg i norr till Båstad i söder. Läs mer om fönsterputs, vi utgår från kontor i Göteborg, Varberg och Halmstad.

Ny logotyp, grafisk profil och hemsida

Ny logotyp, grafisk profil och hemsida

Med ny logga, grafisk profil och webbplats vill vi markera att vi fortsatt strävar framåt och är redo att putsa rent 24/7/365! Logotypen är formgiven i ett modernt typsnitt med en accenturerad stark röd markering som gör logotypen till ett statement som vi backar till...

läs mer
Höst & Vinter – Behövs det ökad städning?

Höst & Vinter – Behövs det ökad städning?

På många av våra uppdrag lägger man in lite mer tid under vinterhalvåret i städuppdragen för att hålla rent hus hela året, också under tider när man drar in mer med grova skor och mer som smutsar utifrån. Så, ta tag i städningen nu inför höst och vinter dels så du...

läs mer