In Okategoriserade

Snygg och slitstark golvyta med industrikänsla till Kattegattgymnasiet i Halmstad

Som vi berättat tidigare utför vi byggstädning, betongslipning och golvbehandling i projektet och med ovan bild vill vi visa det resultat vi haft en del i. (Foto av Krister Neiling för Qloss vår samarbetspartner på ytskikt.)

”När man kommer till att behandla ett förädlat spackelgolv, så är ytskyddet väldigt avgörande för en lång livslängd på golvet. Vi har funnit att Qloss produkter håller den kvalité vi eftersträvar.” – Folke Nordin, VD, Rent Hus

Kattegattgymnasiet är Halmstads största gymnasieskola och huserar flertalet teoretiska och praktiska program. Gymnasiet ersätter det tidigare Kattegattgymnasiet byggt på 60, 70 och 80-talet.

Läs mer om vår tjänster inom betongslipning och byggstädning i Varberg, Halmstad och Göteborg.

Recent Posts