Historia

Rent Hus är ett lokalvårdsföretag som startade i Varberg i början av 1990-talet och som sedan 1994 drivits i nuvarande ägares regi.  Kennet Tioukalias, som är ensam ägare, har arbetat i branschen sedan tonåren. Kennet ville göra något annorlunda med sitt företag eftersom han inte tyckte att branschen tog städning på allvar.

År 2002 tog Rent Hus ett stort kliv och utökade verksamheten geografiskt till fler områden, bl.a. Halmstad och Göteborg. År 2004 expanderade vi verksamheten även till Stockholm och som mest var vi då 120 anställda.

Ett år senare, 2005, vann Rent Hus ”Gasellen” – ett pris som Dagens Industri delar ut årligen till snabbast växande företag i Hallands län.

Men sedan dess har vi gjort ett aktivt val att hålla verksamheten enbart till Västkusten. Idag finns vi representerade i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Laholm och Båstad och vi är nu totalt 50 anställda, fördelade på 60% kvinnor och 40% män. Huvudkontoret ligger i Varberg där 40 personer inklusive administration arbetar.