Ny logotyp, grafisk profil och hemsida

2021-11-22

Med ny logga, grafisk profil och webbplats vill vi markera att vi fortsatt strävar framåt och är redo att städa rent och putsa blankt 24/7/365!

Vi räknar med att lansera nya grafiska profilen succesivt under kommande år.

Logotypen är formgiven i ett modernt typsnitt med en accenturerad stark röd markering som gör logotypen till ett statement som vi backar till 100%. – Vi gör vad vi heter: Rent Hus!

Tänk på arbetsmiljö och ergonomi när du städar!

Tänk på arbetsmiljö och ergonomi när du städar!

Arbetar du med städning som lokalvårdare rör du på dig mycket, vilket är bra för kroppen. Men det är viktigt att rörelserna utförs på rätt sätt och att du använder ergonomiskt utformade redskap. I annat fall riskerar du att få skador. Belastningsskador till exempel,...

läs mer
Golvvård – tips för ett välvårdat golv

Golvvård – tips för ett välvårdat golv

Ett välvårdat och fint golv höjer upplevelsen i ett rum. Ju tidigare man utför en grundlig och bra golvvård desto mindre underhållsarbete blir det under tidens gång. Vi har tagit fram några grundläggande tips för att lyckas. Stoppa smutsen redan i entrén. Lägg ut en...

läs mer
Varför ska man ha hemstädning?

Varför ska man ha hemstädning?

Hemstädning borde vara lika självklart som att du lämnar bilen till verkstaden på service, eller att du ringer en servicetekniker när värmepannan strejkar, istället för att göra jobbet själv. Det handlar inte om ifall du kan städa eller inte. Det handlar om vad du...

läs mer
Städtips för allergiker

Städtips för allergiker

Dammallergi, eller allergi mot kvalster, som det egentligen är fråga om, är något som plågar många. Att helt bli av med kvalster är i praktiken omöjligt men det finns en hel del saker du kan göra för att minska plågan och göra problemet mer hanterbart. Dammallergiker...

läs mer
Hur städar proffsen snabbare och bättre?

Hur städar proffsen snabbare och bättre?

Hur städar proffsen snabbare och bättre utan att förlora kvalitet och noggrannhet? Alla yrkesgrupper har sina hemligheter. Det gäller förstås även människor som jobbar med städning. I den här artikeln ger vi några tips som funkar från hemma miljö till kontor, från...

läs mer
7 tips – Så blir det roligare att städa hemma

7 tips – Så blir det roligare att städa hemma

Oavsett om man gillar att städa eller tycker det är urtråkigt så kommer det dagar när man bara inte känner för det. Vad gör man egentligen de där dagarna när man vill göra allt annat än städa? Här är våra bästa tips för mer glädje när du ska städa. Se till att du...

läs mer
10 smarta tips när du städar hemma

10 smarta tips när du städar hemma

Att städa hemma kan vara avkopplande och skapa en hel del livskvalitet, och så får man ju glädjen att han det rent och fint omkring sig. Å andra sidan så kan livspusslet ofta vara svårt att få ihop så istället blir städning ytterligare ett stressmoment som minskar...

läs mer
Pusta fönster – Så putsar du fönster på bästa sätt

Pusta fönster – Så putsar du fönster på bästa sätt

Att göra rent fönster behöver inte vara svårt eller tråkigt. Läs hur du enklast och smidigast kan putsa fönster skinande rena med miljövänliga medel. Så snart solen tittar fram gör sig smutsiga och fläckiga fönster snart påminda. Därför är det vanligt att putsa...

läs mer
Träffa oss på Jobb- och utbildningsmässa i Halmstad

Träffa oss på Jobb- och utbildningsmässa i Halmstad

    Är du arbetssökande och intresserade av att jobba med lokalvård? Kom och träffa oss på jobb- och utbildningsmässan i Halmstad! Torsdag den 13 oktober mellan kl 14-17 ställer vi ut på jobb- och utbildningsmässan i Hallarna. Här kommer du få möjlighet att...

läs mer
Vi söker en Arbetsledare till vår Specialavdelning

Vi söker en Arbetsledare till vår Specialavdelning

AB Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare, och har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstädning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, byggstädning och golvvård för att nämna några. Företaget har sitt huvudkontor i Varberg,...

läs mer