BYGGSTÄDNING & STÄDNING BYGGBODAR

Låt Rent Hus fixa er byggstädning – Vi jobbar med personlig service!

Byggstädning i Varberg, Halmstad och Göteborg

Byggstäd i Göteborgsregionen och hela Halland ända ner till Båstad.

BYGGSTÄDNING MED KVALITET En byggstädning kräver rätt kunskaper för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Vi åtar oss allt från stora projekt ner till fritidshus och vi vet att alla objekt kan variera i storlek och ha särskilda villkor. Därför kan ni vara säkra på att vi utför tjänsten med rätt kompetens och erfarenhet, oavsett objekt. Hos Rent Hus möter du alltid välutbildad och legitimerad städpersonal som använder moderna och effektiva metoder som når våra högt ställda kvalitets- och miljömål. Vi har många års erfarenhet av byggstädning. STÄDNING VID BYGGPLATSER & BYGGBODAR All vår personal har ID06-kort och profilkläder som tydligt visar att de tillhör oss när de städar på byggplatsen. Vi utför även städning av byggbodar löpande under pågående projekt så att ni alltid har en ren och säker arbetsplats.

FLEXIBELT BYGGSTÄD SOM MÖTER ERA BEHOV
Många byggprojekt har idag en mycket pressad tidsplan. Det är viktigt att varje part gör sin del i rätt tid. Vi har lång erfarenhet och utför regelbundet byggstäd åt såväl flera av de större nationella byggföretagen som den lokale snickaren.

På Rent Hus i Varberg, Halmstad och Göteborg har vi byggstädat sedan 1994. Byggstädning med kvalitet ger er ett bättre byggprojekt! Vi erbjuder byggstädning oavsett om det handlar om stora eller små renoveringar, utbyggnader, nybyggnationer eller ombyggning.

VARBERG

0340-62 42 62

Härdgatan 17
43232 VARBERG

GÖTEBORG

031-760 13 90

Ekedalsgatan 38
41468 
GÖTEBORG

HALMSTAD

035-710 19 80

Stationsgatan 37
30250 
HALMSTAD

Rent Hus - Varberg, Halmstad och Göteborg​

Med kontor i Varberg, Halmstad och Göteborg är vi en helhetsleverantör inom städ och lokalvård från Göteborg i norr till Båstad i söder. 

Vi erbjuder alltid gratis offert på alla städuppdrag. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök i ditt hem eller på din arbetsplats, så får du ett prisförslag på vad de städtjänster du är intresserad av kommer att kosta.

Rent Hus Städfirma Varberg

Kan vi hjälpa dig? Gratis offert?

Fönsterputs
Kontorsstäd
Byggstäd
Hemstädning
Flyttstädning
Betonghuset