Historia – Vi har gjort Rent Hus i mer än 25 år!

Rent Hus är ett lokalvårdsföretag som startade i Varberg i början av 1990-talet och som sedan 1994 drivits i nuvarande ägares regi. Kennet Tioukalias, som är ensam ägare, har arbetat i branschen sedan tonåren. Kennet ville göra något annorlunda med sitt företag eftersom han inte tyckte att branschen tog städning på allvar.

År 2002 tog Rent Hus ett stort kliv och utökade verksamheten geografiskt till fler områden, bl.a. Halmstad och Göteborg. År 2004 expanderade vi verksamheten även till Stockholm och som mest var vi då 120 anställda. Ett år senare, 2005, vann Rent Hus ”Gasellen” – ett pris som Dagens Industri delar ut årligen till snabbast växande företag i Hallands län. Sedan dess har vi gjort ett aktivt val att fokusera verksamheten enbart till Västkusten.

Sedan 2016 har vi mer aktivt erbjudit betongslipning som ett komplement till de övriga tjänsterna inom lokalvård och fastighetsskötsel. Du kan besöka sajten www.betonghuset.se och läsa mer om vår tjänster för slipning av betonggolv.

Senaste åren har också hemstädning växt starkt med en stor efterfrågan eftersom man vill ha mer tid över för annat man vill hinna med.

2021 fick vi en ny mer modern logotyp och uppdaterad grafisk profil. Med det vill vi markera nya tag och att vi fortsatt är med i matchen!

Idag finns vi representerade i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Laholm och Båstad och vi är nu totalt 50 anställda, fördelade på 60% kvinnor och 40% män. Huvudkontoret ligger i Varberg där 40 personer inklusive administration arbetar.

Rent Hus - Varberg, Halmstad och Göteborg​

Med kontor i Varberg, Halmstad och Göteborg är vi en helhetsleverantör inom städ och lokalvård från Göteborg i norr till Båstad i söder. 

Vi erbjuder alltid gratis offert på alla städuppdrag. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök i ditt hem eller på din arbetsplats, så får du ett prisförslag på vad de städtjänster du är intresserad av kommer att kosta.

Rent Hus Städfirma Varberg

Kan vi hjälpa dig? Gratis offert?