Historia – Vi har gjort Rent Hus i mer än 25 år!

Rent Hus är ett lokalvårdsföretag som startade i Varberg i början av 1990-talet. Det ombildades till aktiebolag 1994 av Kennet Tioukalias och har sedan dess drivits som ett familjeföretag. Kennet ville göra något annorlunda med sitt företag eftersom han inte tyckte att branschen tog städning på allvar.

År 2002 tog Rent Hus ett stort kliv och utökade verksamheten geografiskt till fler områden, bl.a. Halmstad och Göteborg. År 2004 expanderade vi verksamheten även till Stockholm och som mest var vi då 120 anställda. Ett år senare, 2005, vann Rent Hus ”Gasellen” – ett pris som Dagens Industri delar ut årligen till snabbast växande företag i Hallands län. Sedan dess har vi gjort ett aktivt val att fokusera verksamheten enbart till Västkusten.

Sedan 2016 har vi mer aktivt erbjudit betongslipning som ett komplement till de övriga tjänsterna inom lokalvård och fastighetsskötsel. Du kan besöka sajten www.betonghuset.se och läsa mer om vår tjänster för slipning av betonggolv.

Senaste åren har också hemstädning växt starkt med en stor efterfrågan eftersom man vill ha mer tid över för annat man vill hinna med.

2021 fick vi en ny mer modern logotyp och uppdaterad grafisk profil. Med det vill vi markera nya tag och att vi fortsatt är med i matchen!

Idag är det Camilla Tioukalias som driver företaget och Rent Hus finns nu representerade i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Laholm och Båstad. Vi är nu totalt 50 anställda, fördelade på 60% kvinnor och 40% män. Huvudkontoret ligger i Varberg där 40 personer inklusive administration arbetar.

Rent Hus - Varberg och Halmstad

Med kontor i Varberg och Halmstad är vi en helhetsleverantör inom städ och lokalvård från Norra Halland till Båstad i söder. 

Vi erbjuder alltid gratis offert på alla städuppdrag. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök i ditt hem eller på din arbetsplats, så får du ett prisförslag på vad de städtjänster du är intresserad av kommer att kosta.

Rent Hus Kontoret Varberg

Kan vi hjälpa dig? Gratis offert?