KONTORSSTÄD & FÖRETAGSSTÄD

Låt Rent Hus sköta städningen för en bättre arbetsmiljö!

Kontorsstädning i Varberg och Halmstad

Företagsstäd i hela Halland ända ner till Båstad.

STÄDNING MED KVALITET
Vi garanterar att du alltid får en kvalitativt utförd städning, anpassad efter ert företags behov och önskemål. Hos Rent Hus möter du alltid välutbildad och legitimerad städpersonal som använder moderna och effektiva metoder som når våra högt ställda kvalitets- och miljömål.

Vi arbetar med tydliga arbetsbeskrivningar och du har möjlighet att själv gå med och se så allt når den kvalitetsnivå som du kan förvänta på vårt arbete och vad som kan behöva justeras.

FLEXIBILITET SOM MÖTER ERA BEHOV
Med ett avtal för kontorsstädning får du en väl fungerande städning vilket är grunden till en trivsam och säker arbetsmiljö. Vår personal som utför kontorsstädning är mer än gärna behjälpliga oavsett om det är ett mindre eller ett större kontor som behöver städas. Vi är redo oavsett om det är varje dag i veckan eller bara några gånger per månad.

På Rent Hus har vi arbetat med företagsstädning sedan 1994 och är dedikerade att skapa trivsel och god arbetsmiljö i alla typer av lokaler.

VARBERG

0340-62 42 62

Härdgatan 17
43232 VARBERG

HALMSTAD

035-710 19 80

Stationsgatan 37
30250 
HALMSTAD

Rent Hus - Varberg och Halmstad

Med kontor i Varberg och Halmstad är vi en helhetsleverantör inom städ och lokalvård från Norra Halland till Båstad i söder. 

Vi erbjuder alltid gratis offert på alla städuppdrag. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök i ditt hem eller på din arbetsplats, så får du ett prisförslag på vad de städtjänster du är intresserad av kommer att kosta.

Rent Hus Kontoret Varberg

Kan vi hjälpa dig? Gratis offert?

Fönsterputs
Kontorsstäd
Byggstäd
Hemstädning
Flyttstädning
Betonghuset