Kontorsstädning

Kontorsstäd & Företagsstäd

Städfirman Rent Hus erbjuder kontorsstädning till företagskunder i Göteborgsregionen och hela Halland ända ner till Båstad.
Med kontor i Varberg, Halmstad och Göteborg
städar vi små och stora kontorsytor anpassat efter era behov och önskemål.

Rent Hus står för prisvärd, kvalitetssäkrad kontorsstädning med personlig service!

Städning med kvalitet

Vi garanterar att du alltid får en kvalitativt utförd städning, anpassad efter ert företags behov och önskemål. Hos Rent Hus möter du alltid välutbildad och legitimerad städpersonal som använder moderna och effektiva metoder som når våra högt ställda kvalitets- och miljömål.

Vi arbetar med tydliga arbetsbeskrivningar och du har möjlighet att själv gå med och se så allt når den kvalitetsnivå som du kan förvänta på vårt arbete och vad som kan behöva justeras.

Flexibilitet som möter era behov

Med ett avtal för kontorsstädning får du en väl fungerande städning vilket är grunden till en trivsam och säker arbetsmiljö. Vår personal som utför kontorsstädning är mer än gärna behjälpliga oavsett om det är ett mindre eller ett större kontor som behöver städas. Vi är redo oavsett om det är varje dag i veckan eller bara några gånger per månad.

På Rent Hus har vi arbetat med företagsstädning sedan 1994 och är dedikerade att skapa trivsel och god arbetsmiljö i alla typer av lokaler.

VARBERG

0340-62 42 62

Härdgatan 17
43232 VARBERG

GÖTEBORG

031-760 13 90

Ekedalsgatan 38
41468
GÖTEBORG

HALMSTAD

035-710 19 80

Stationsgatan 37
30250
HALMSTAD

Ta en kontakt så gör vi en analys av ert behov och ger ett erbjudande

Vi erbjuder alltid gratis offert på alla städuppdrag.
Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök så får du ett prisförslag på vad de städtjänster du är intresserad av kommer att kosta.