Hemstäd

Hemstädning – Städhjälp hemma

Vi erbjuder hemstädning i Göteborgsregionen och hela Halland ända ner till Båstad.
Rent Hus utgår från våra kontor i Varberg, Halmstad och Göteborg.

Vi gör vad vi heter: Rent Hus – Hemstädning med personlig service!

hemstädning MED KVALITET

Att städa hemma hos någon är ett hantverk som kräver rätt kunskaper för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Vi garanterar att du alltid får en kvalitativt utförd hemstädning.

Hos Rent Hus möter du alltid välutbildad och legitimerad städpersonal som använder moderna och effektiva metoder som når våra högt ställda kvalitets- och miljömål.

Vi har många års erfarenhet av hemstädning så vi vet att ett hem inte är det andra likt, därför anpassar vi oss efter det hem vi städar i för att uppnå det bästa resultatet, som både ni och vi är nöjda med.

FLEXIBILITET – Vi ger dig tid över till annat!

Visst har du bättre saker att lägga din tid på än att städa hemma? Låt oss frigöra tid åt dig och din familj så ni får tid över till annat.

Vi besöker er och går igenom vilka önskemål ni har, vad vi skall avlasta med och hur ofta ni behöver få städning utförd.

Hushållsnära tjänster & städhjälp – På abonnemang

Många önskar abonnera på hemstädning, med 2- eller 4-veckorsintervaller, andra vill ha hjälp mer sällan eller bara vid enstaka tillfällen. Vi hjälper till oavsett! Vid ett abonnemang börjar vi vanligtvis samarbetet med ett hembesök, följt av ett par provstädningar för att fastställa pris och upplägg.

Hemstädning = RUT-avdrag

Städhjälp hemmavid berättigar till RUT-avdrag. Städhjälp hemma är en tjänst som många människor har behov av i dagens stressade samhälle. Då är det skönt att spendera ledig tid med familj och vänner istället för på hushållsarbete. På Rent Hus i Varberg, Halmstad och Göteborg har vi erbjudit hemstädning i många år. 

Så funkar RUT-Avdrag
Hushållsnära tjänster är tjänster som utförs i hem hos en privatperson. Till denna typ av tjänster räknas arbete såsom städning och fönsterputsning som utförs i hemmet eller i anslutning till det. Läs mer om rut-avdrag på Skatteverkets hemsida.

VARBERG

0340-62 42 62

Härdgatan 17
43232 VARBERG

GÖTEBORG

031-760 13 90

Ekedalsgatan 38
41468
GÖTEBORG

HALMSTAD

035-710 19 80

Stationsgatan 37
30250
HALMSTAD

Ta en kontakt så gör vi en analys av ert behov och ger ett erbjudande

Vi erbjuder alltid gratis offert på alla städuppdrag.
Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök så får du ett prisförslag på vad de städtjänster du är intresserad av kommer att kosta.