FLYTTSTÄD – VI UNDERLÄTTAR ER FLYTT

Låt Rent Hus fixa er flyttstädning – Vi putsar med personlig service!

Flyttstädning i Varberg, Halmstad och Göteborg

Flyttstäd i Göteborgsregionen och hela Halland ända ner till Båstad.

FLYTTSTÄDNING MED KVALITET En flyttstädning kräver rätt kunskaper för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Vi garanterar att du alltid får en kvalitativt utförd flyttstädning. Hos Rent Hus möter du alltid välutbildad och legitimerad städpersonal som använder moderna och effektiva metoder som når våra högt ställda kvalitets- och miljömål. Vi har många års erfarenhet av flyttstädning så vi vet att det ena uppdraget inte är det andra likt, därför anpassar vi oss efter de lokaler vi städar i för att uppnå det bästa resultatet, som både ni och vi är nöjda med. FLEXIBILITET – VI GER DIG TID ÖVER TILL ANNAT! Att städa sitt hem eller sitt kontor i samband med en flytt är något som kan vara krävande. Att städa på ett effektivt och snabbt vis är också något som kan kräva erfarenhet. Vi är proffs på flyttstädningar och vi utför jobbet professionellt och prisvärt.
FLYTTSTÄDNING = RUT-AVDRAG Flyttstädning hemmavid berättigar till RUT-avdrag. Om man känner att man inte har tid med flyttstädningen kan ett bra alternativ vara att man anlitar ett företag som hjälper till med städningen. Minska stressen, anlita professionell hjälp när du ska flyttstäda. På Rent Hus i Varberg, Halmstad och Göteborg har vi flyttstädat sedan 1994. Vår städhjälp ger er en lättsammare flytt. Vi har lång erfarenhet och stor kompetens inom flyttstädning. Vi vet vad som krävs för att en besiktning ska bli godkänd, och vår nöjd-kund-garanti gör att du som kund kan känna dig trygg när du lämnar ansvaret till oss! Så funkar RUT-Avdrag Hushållsnära tjänster är tjänster som utförs i hem hos en privatperson. Till denna typ av tjänster räknas flyttstädning. Läs mer om rut-avdrag på Skatteverkets hemsida.

VARBERG

0340-62 42 62

Härdgatan 17
43232 VARBERG

GÖTEBORG

031-760 13 90

Ekedalsgatan 38
41468 
GÖTEBORG

HALMSTAD

035-710 19 80

Stationsgatan 37
30250 
HALMSTAD

Rent Hus - Varberg, Halmstad och Göteborg​

Med kontor i Varberg, Halmstad och Göteborg är vi en helhetsleverantör inom städ och lokalvård från Göteborg i norr till Båstad i söder. 

Vi erbjuder alltid gratis offert på alla städuppdrag. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök i ditt hem eller på din arbetsplats, så får du ett prisförslag på vad de städtjänster du är intresserad av kommer att kosta.

Rent Hus Städfirma Varberg

Kan vi hjälpa dig? Gratis offert?

Fönsterputs
Kontorsstäd
Byggstäd
Hemstädning
Flyttstädning
Betonghuset