Hjälp med flyttstäd

Flyttstädning

Vi erbjuder flyttstädning i Göteborgsregionen och hela Halland ända ner till Båstad.
Vår personal utgår från våra kontor i Varberg, Halmstad och Göteborg.

Låt Rent Hus sköta er städning vid nästa flytt – Vi städar rent med personlig service!

FLYTTSTÄDNING MED KVALITET

En flyttstädning kräver rätt kunskaper för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Vi garanterar att du alltid får en kvalitativt utförd flyttstädning.

Hos Rent Hus möter du alltid välutbildad och legitimerad städpersonal som använder moderna och effektiva metoder som når våra högt ställda kvalitets- och miljömål. Vi har många års erfarenhet av flyttstädning så vi vet att det ena uppdraget inte är det andra likt, därför anpassar vi oss efter de lokaler vi städar i för att uppnå det bästa resultatet, som både ni och vi är nöjda med.

FLEXIBILITET – Vi ger dig tid över till annat!

Att städa sitt hem eller sitt kontor i samband med en flytt är något som kan vara krävande. Att städa på ett effektivt och snabbt vis är också något som kan kräva erfarenhet. Vi är proffs på flyttstädningar och vi utför jobbet professionellt och prisvärt.

Flyttstädning = RUT-avdrag

Flyttstädning hemmavid berättigar till RUT-avdrag. Om man känner att man inte har tid med flyttstädningen kan ett bra alternativ vara att man anlitar ett företag som hjälper till med städningen. Minska stressen, anlita professionell hjälp när du ska flyttstäda.

På Rent Hus i Varberg, Halmstad och Göteborg har vi flyttstädat sedan 1994. Vår städhjälp ger er en lättsammare flytt. Vi har lång erfarenhet och stor kompetens inom flyttstädning. Vi vet vad som krävs för att en besiktning ska bli godkänd, och vår nöjd-kund-garanti gör att du som kund kan känna dig trygg när du lämnar ansvaret till oss!

Så funkar RUT-Avdrag
Hushållsnära tjänster är tjänster som utförs i hem hos en privatperson. Till denna typ av tjänster räknas flyttstädning. Läs mer om rut-avdrag på Skatteverkets hemsida.

VARBERG

0340-62 42 62

Härdgatan 17
43232 VARBERG

GÖTEBORG

031-760 13 90

Ekedalsgatan 38
41468
GÖTEBORG

HALMSTAD

035-710 19 80

Stationsgatan 37
30250
HALMSTAD

Ta en kontakt så gör vi en analys av ert behov och ger ett erbjudande

Vi erbjuder alltid gratis offert på alla städuppdrag.
Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök så får du ett prisförslag på vad de städtjänster du är intresserad av kommer att kosta.