Golvvård

Låt Rent Hus fixa underhållet på era golv

Golvvård i Varberg och Halmstad

Underhåll av golv i hela Halland ända ner till Båstad.

VI UTFÖR GOLVVÅRD PÅ DE FLESTA SORTERS GOLV
Vi har stor erfarenhet av golvvård på de allra flesta typer av golvmaterial som plast, linoleum, trä, sten och betong. För att bibehålla en fin glans och ge golven en längre livstid är det viktigt att komplettera vardagsstädningen med regelbunden golvvård.

GOLVVÅRD KRÄVER HÖG KOMPETENS!
Golvvård är en tjänst som kräver proffs med kompetens inom olika golvtyper och hur de på bästa sätt skall skötas för ett snyggt resultat och lång livslängd.

Det är flera faktorer som avgör hur ofta och vilken typ av golvvård som behövs. Lokaler där slitaget är stort eller materialet känsligt behöver vårdas oftare än ytor som används mer sällan. Golvytans material avgör vilken metod som är mest lämplig.

Hos Rent Hus möter du alltid välutbildad och legitimerad städpersonal som använder moderna och effektiva metoder som når våra högt ställda kvalitets- och miljömål. Vi har många års erfarenhet av golvvård och vi erbjuder professionell golvbehandling.

LINOLEUM & PLAST
Plastgolv och linoleum används på många arbetsplatser men de kräver regelbunden golvvård för att hållas fräscha. Vid golvvård med polish rengör vi först golvet för att få bort gammalt vax och liknande. Efter rengöring kan ytan behandlas eller poleras med vax eller polish.

VÅRD OCH UNDERHÅLL AV TRÄGOLV
Trägolv kräver att man är försiktig i val av rengöringsmedel p.g.a. sin känslighet. Regelbunden vård gör att trägolvet håller sig fint längre. Både lackade och oljade trägolv behöver underhållas regelbundet.

På trägolv är det vanligt att behandla med olja. Oljan framhäver de naturliga ådringarna i trägolvet och bidrar till en vacker yta med lång hållbarhet.

BETONG, STEN OCH MARMOR
Läs mer om våra tjänster för golvvård av betonggolv här.

VARBERG

0340-62 42 62

Härdgatan 17
43232 VARBERG

HALMSTAD

035-710 19 80

Stationsgatan 37
30250 
HALMSTAD

Rent Hus - Varberg och Halmstad

Med kontor i Varberg och Halmstad är vi en helhetsleverantör inom städ och lokalvård från Norra Halland till Båstad i söder. 

Vi erbjuder alltid gratis offert på alla städuppdrag. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök i ditt hem eller på din arbetsplats, så får du ett prisförslag på vad de städtjänster du är intresserad av kommer att kosta.

Rent Hus Kontoret Varberg

Kan vi hjälpa dig? Gratis offert?

Fönsterputs
Kontorsstäd
Byggstäd
Hemstädning
Flyttstädning
Betonghuset