Fönsterputsning

Fönsterputs – Företag & Privat

Vi erbjuder fönsterputsning i Göteborgsregionen och hela Halland ända ner till Båstad.
Vi putsar fönster i Varberg, Halmstad och Göteborg.

Låt Rent Hus putsa era fönster – Vi putsar blankt med personlig service!

FÖNSTERPUTSNING MED KVALITET

Att putsa fönster är ett hantverk som kräver rätt kunskaper för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Vi garanterar att du alltid får en kvalitativt utförd fönsterputs. Undvik flammiga och fläckiga fönster, ta professionell hjälp med fönsterputsen.

Hos Rent Hus möter du alltid välutbildad och legitimerad fönsterputsare som använder moderna och effektiva metoder som når våra högt ställda kvalitets- och miljömål.

FLEXIBILITET – Abonnemang eller enstaka tillfälle

Många kunder önskar fönsterputsabonnemang, hur ofta eller sällan ni vill ha fönsterputs bestämmer ni. Andra vill ha fönsterputs vid enstaka tillfällen eller när de själva tycker att det börjar bli dags. Vi hjälper till oavsett!

Fönsterputsning hemma = RUT-avdrag

Fönsterputsning hemmavid berättigar till RUT-avdrag. Städhjälp och fönsterputs hemma är en tjänst som många människor har behov av i dagens stressade samhälle. Då är det skönt att spendera ledig tid med familj och vänner istället för på hushållsarbete.

HÖGHÖJDSPUTS – Från plattform

Vi når också de mest svåråtkomliga fönstren med långa stänger från marken eller så putsar vi från mobila arbetsplattformar. Vi har även möjlighet att putsa med konceptet ”rent vatten”, fönsterputsning med avjoniserat vatten. På Rent Hus i Varberg, Halmstad och Göteborg har vi putsat fönster sedan 1994 och brinner för att ge dig den bästa tänkbara utsikten!

Så funkar RUT-Avdrag
Hushållsnära tjänster är tjänster som utförs i hem hos en privatperson. Till denna typ av tjänster räknas arbete såsom städning och fönsterputsning som utförs i hemmet eller i anslutning till det, T.ex. när vi på Rent Hus städar eller putsar fönster hemma hos dig. Läs mer om rut-avdrag på Skatteverkets hemsida.

VARBERG

0340-62 42 62

Härdgatan 17
43232 VARBERG

GÖTEBORG

031-760 13 90

Ekedalsgatan 38
41468
GÖTEBORG

HALMSTAD

035-710 19 80

Stationsgatan 37
30250
HALMSTAD

Ta en kontakt så gör vi en analys av ert behov och ger ett erbjudande

Vi erbjuder alltid gratis offert på alla städuppdrag.
Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök så får du ett prisförslag på vad de städtjänster du är intresserad av kommer att kosta.