JOBBA PÅ RENT HUS

Jobba hos oss?

Alla kan laga mat, men alla är inte kockar. Vi ser på städning på samma sätt – alla kan inte städa professionellt.

Vi är ständigt på jakt efter duktiga medarbetare och därför är vi noggranna vid rekrytering och ser helst att man har som mål att stanna i företaget. Att merparten av vår personal stannar kvar hos oss länge, ser vi som ett gott betyg på att våra medarbetare trivs och mår bra hos oss.

Vi utbildar internt, så lokalvårdsutbildning eller tidigare branscherfarenhet är inget krav, men självklart ett stort plus. Vi motiverar genom att erbjuda en trivsam arbetsplats, kollektivavtal, försäkringar m.m.

Ergonomi och säkerhet är viktigt för oss. Därför ser vårt skyddsombud till att allting är enligt föreskrifterna.

På Rent Hus bär vi enhetliga och specialdesignade arbetskläder med företagets logotype samt namnbricka för att ytterligare förstärka känslan av seriositét och trygghet, och för att tydligt profilera oss utåt.

Vi använder företagsbilar i stor utsträckning, men det är viktigt att ha tillgång till egen bil när det behövs.

För att jobba hos oss måste du ha körkort och tillgång till egen bil, kunna tala och läsa svenska, vara serviceminded och kvalitétsmedveten samt vara felxibel då arbetstiderna kan variera mellan morgon, dag, kväll och ibland helg.

Är du intresserad av att jobba hos oss är du välkommen med din intresseansökan!

Rent Hus – Varberg, Halmstad och Göteborg​

Med kontor i Varberg, Halmstad och Göteborg är vi en helhetsleverantör inom städ och lokalvård från Göteborg i norr till Båstad i söder. 

Vi är ständigt på jakt efter duktiga medarbetare och ser fram emot att få din jobbansökan​!

Rent Hus Städfirma Varberg

Skicka in din jobbansökan redan idag!