Kattegattgymnasiet i Halmstad Rent Hus står för byggstädning betongslipning och golvbehandling

2021-03-17

Kattegattgymnasiet är Halmstads största gymnasieskola och huserar flertalet teoretiska och praktiska program. Gymnasiet ersätter det tidigare Kattegattgymnasiet byggt på 60, 70 och 80-talet.

Under hela byggprojektet har vi hjälpt till med byggstädning, betongslipning och golvbehandling, dels för en bättre och säkrare arbetsmiljö och dels så skolan kunnat tas i bruk.

Läs mer om vår tjänster inom betongslipning och byggstädning i Varberg, Halmstad och Göteborg.

Träffa oss på Jobb- och utbildningsmässa i Halmstad

Träffa oss på Jobb- och utbildningsmässa i Halmstad

    Är du arbetssökande och intresserade av att jobba med lokalvård? Kom och träffa oss på jobb- och utbildningsmässan i Halmstad! Torsdag den 13 oktober mellan kl 14-17 ställer vi ut på jobb- och utbildningsmässan i Hallarna. Här kommer du få möjlighet att...

läs mer
Vi söker en Arbetsledare till vår Specialavdelning

Vi söker en Arbetsledare till vår Specialavdelning

AB Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare, och har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstädning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, byggstädning och golvvård för att nämna några. Företaget har sitt huvudkontor i Varberg,...

läs mer
Nu anställer vi fönsterputsare i Varberg

Nu anställer vi fönsterputsare i Varberg

AB Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare, och har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstädning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, byggstädning och golvvård för att nämna några. Företaget har sitt huvudkontor i Varberg,...

läs mer
Nu tar vi nästa steg i utvecklingen med våra medarbetare i fokus!

Nu tar vi nästa steg i utvecklingen med våra medarbetare i fokus!

På Rent Hus vet vi att personalen är vår viktigaste resurs, därför tar vi hand om våra medarbetare! Vårt mål är inte bara nöjda kunder utan också personal som trivs och känner trygghet genom härliga arbetskamrater och en arbetsledning som är tillgänglig. Vi är extra...

läs mer
Vi expanderar och behöver stärka organisationen!

Vi expanderar och behöver stärka organisationen!

Vi expanderar, behöver stärka organisationen och söker därför dig som har hög kompetens och servicekänsla! Rent Hus har kontor i Varberg, Halmstad och Göteborg och vi är i en expansiv fas där vi behöver stärka organisationen. På flera av våra orter söker vi kompetenta...

läs mer
Nu är det dags att boka Golvvård & Storstädning till sommaren?

Nu är det dags att boka Golvvård & Storstädning till sommaren?

Många företaget och industrier går ner i sina verksamheter under semesterperioden. Så passa på om det är ytor eller delar av lokalerna som behöver en extra uppfräschning, storstädning eller golvvård. Läs mer om Golvvård och underhåll av betonggolv! Ta en kontakt så...

läs mer
Nu kommer våren och solen dags att boka fönsterputs

Nu kommer våren och solen dags att boka fönsterputs

Våren är äntligen här och när solen skiner in genom våra fönster syns smutsen tydligt. Låt solen lysa in genom skinande rena fönster! Behöver dina fönster putsas? Hör av dig till oss på Rent Hus så hjälper vi dig! Vad putsar vi?Vi putsar dina fönster skinande rent...

läs mer
Hjälp med kontorsstädning & företagsstäd efter Corona?

Hjälp med kontorsstädning & företagsstäd efter Corona?

Vartefter samhället öppnar upp och fler återvänder till sina arbetsplatser blir det också ett behov att se över sina städavtal så allt fungerar som det ska och det blir en god arbetsmiljö för personalen. När det kommer till städning på företag och kontor har vi bra...

läs mer
Nu erbjuder vi homestyling i Halmstad

Nu erbjuder vi homestyling i Halmstad

Nu erbjuder vi homestyling som ökar du värdet när du säljer. Initialt erbjuder vi tjänsten i Halmstad. Vi hjälper dig öka antalet besökare till visningen så att du får ut så mycket som möjligt av din försäljning. Vår stylinglösningar skapar den rätta känslan och...

läs mer
Ny logotyp, grafisk profil och hemsida

Ny logotyp, grafisk profil och hemsida

Med ny logga, grafisk profil och webbplats vill vi markera att vi fortsatt strävar framåt och är redo att städa rent och putsa blankt 24/7/365! Vi räknar med att lansera nya grafiska profilen succesivt under kommande år. Logotypen är formgiven i ett modernt typsnitt...

läs mer