Snygg och slitstark golvyta med industrikänsla till Kattegattgymnasiet i Halmstad

2021-05-21

Snygg och slitstark golvyta med industrikänsla till Kattegattgymnasiet i Halmstad

2021-05-21

Som vi berättat tidigare utför vi byggstädning, betongslipning och golvbehandling i projektet och med ovan bild vill vi visa det resultat vi haft en del i. (Foto av Krister Neiling för Qloss vår samarbetspartner på ytskikt.)

”När man kommer till att behandla ett förädlat spackelgolv, så är ytskyddet väldigt avgörande för en lång livslängd på golvet. Vi har funnit att Qloss produkter håller den kvalité vi eftersträvar.” – Folke Nordin, VD, Rent Hus

Kattegattgymnasiet är Halmstads största gymnasieskola och huserar flertalet teoretiska och praktiska program. Gymnasiet ersätter det tidigare Kattegattgymnasiet byggt på 60, 70 och 80-talet.

Läs mer om vår tjänster inom betongslipning och byggstädning i Varberg, Halmstad och Göteborg.

Ny logotyp, grafisk profil och hemsida

Ny logotyp, grafisk profil och hemsida

Med ny logga, grafisk profil och webbplats vill vi markera att vi fortsatt strävar framåt och är redo att putsa rent 24/7/365! Logotypen är formgiven i ett modernt typsnitt med en accenturerad stark röd markering som gör logotypen till ett statement som vi backar till...

läs mer
Höst & Vinter – Behövs det ökad städning?

Höst & Vinter – Behövs det ökad städning?

På många av våra uppdrag lägger man in lite mer tid under vinterhalvåret i städuppdragen för att hålla rent hus hela året, också under tider när man drar in mer med grova skor och mer som smutsar utifrån. Så, ta tag i städningen nu inför höst och vinter dels så du...

läs mer
Nu kommer våren och solen dags att boka fönsterputs

Nu kommer våren och solen dags att boka fönsterputs

Våren är äntligen här och när solen skiner in genom våra fönster syns smutsen tydligt. Låt solen lysa in genom skinande rena fönster! Behöver dina fönster putsas? Hör av dig till oss på Rent Hus så hjälper vi dig! Vad putsar vi?Vi putsar dina fönster skinande rent...

läs mer