Homestyling

Nu erbjuder vi homestyling i Halmstad

2022-01-28

Nu erbjuder vi homestyling som ökar du värdet när du säljer. Initialt erbjuder vi tjänsten i Halmstad. Vi hjälper dig öka antalet besökare till visningen så att du får ut så mycket som möjligt av din försäljning.

Vår stylinglösningar skapar den rätta känslan och förstärker fördelarna med ditt hem inför försäljningen av din bostad.

Läs mer här om homestyling i Halmstad.

Nu renoverar vi kontoret i Varberg!

Nu renoverar vi kontoret i Varberg!

Nu är renoveringen i full gång på Rent Hus kontor i Varberg! Delar av kontoret byggs nu om så att vi får fler kontorsplatser och bättre förvaringsutrymmen. Betonggolvet har också diamantslipats och polerats enligt metoden Superfloor Platina. Detta ger golvet en mycket...

läs mer
Träffa oss på Jobb- och utbildningsmässa i Halmstad

Träffa oss på Jobb- och utbildningsmässa i Halmstad

    Är du arbetssökande och intresserade av att jobba med lokalvård? Kom och träffa oss på jobb- och utbildningsmässan i Halmstad! Torsdag den 13 oktober mellan kl 14-17 ställer vi ut på jobb- och utbildningsmässan i Hallarna. Här kommer du få möjlighet att...

läs mer
Vi söker en Arbetsledare till vår Specialavdelning

Vi söker en Arbetsledare till vår Specialavdelning

AB Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare, och har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstädning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, byggstädning och golvvård för att nämna några. Företaget har sitt huvudkontor i Varberg,...

läs mer
Nu anställer vi fönsterputsare i Varberg

Nu anställer vi fönsterputsare i Varberg

AB Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare, och har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstädning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, byggstädning och golvvård för att nämna några. Företaget har sitt huvudkontor i Varberg,...

läs mer
Nu tar vi nästa steg i utvecklingen med våra medarbetare i fokus!

Nu tar vi nästa steg i utvecklingen med våra medarbetare i fokus!

På Rent Hus vet vi att personalen är vår viktigaste resurs, därför tar vi hand om våra medarbetare! Vårt mål är inte bara nöjda kunder utan också personal som trivs och känner trygghet genom härliga arbetskamrater och en arbetsledning som är tillgänglig. Vi är extra...

läs mer
Vi expanderar och behöver stärka organisationen!

Vi expanderar och behöver stärka organisationen!

Vi expanderar, behöver stärka organisationen och söker därför dig som har hög kompetens och servicekänsla! Rent Hus har kontor i Varberg, Halmstad och Göteborg och vi är i en expansiv fas där vi behöver stärka organisationen. På flera av våra orter söker vi kompetenta...

läs mer
Nu är det dags att boka Golvvård & Storstädning till sommaren?

Nu är det dags att boka Golvvård & Storstädning till sommaren?

Många företaget och industrier går ner i sina verksamheter under semesterperioden. Så passa på om det är ytor eller delar av lokalerna som behöver en extra uppfräschning, storstädning eller golvvård. Läs mer om Golvvård och underhåll av betonggolv! Ta en kontakt så...

läs mer
Nu kommer våren och solen dags att boka fönsterputs

Nu kommer våren och solen dags att boka fönsterputs

Våren är äntligen här och när solen skiner in genom våra fönster syns smutsen tydligt. Låt solen lysa in genom skinande rena fönster! Behöver dina fönster putsas? Hör av dig till oss på Rent Hus så hjälper vi dig! Vad putsar vi?Vi putsar dina fönster skinande rent...

läs mer
Hjälp med kontorsstädning & företagsstäd efter Corona?

Hjälp med kontorsstädning & företagsstäd efter Corona?

Vartefter samhället öppnar upp och fler återvänder till sina arbetsplatser blir det också ett behov att se över sina städavtal så allt fungerar som det ska och det blir en god arbetsmiljö för personalen. När det kommer till städning på företag och kontor har vi bra...

läs mer