Nu anställer vi fönsterputsare i Varberg

2022-07-04

AB Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare, och har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstädning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, byggstädning och golvvård för att nämna några. Företaget har sitt huvudkontor i Varberg, men finns även i Halmstad och Göteborg. Vi utför uppdrag utmed västkusten från Göteborg i norr till Båstad/Torekov i söder.

Vi söker efter ytterligare en Fönsterputsare till vårt ”goa” gäng i Varberg.

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en entusiastisk, lojal och organiserad kollega.

Om tjänsten

Tjänsten är placerad i Varberg men har hela Halland som arbetsfält.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

Hos oss är vi varandras arbetsmiljö! Arbetsmiljöarbetet är för Rent Hus och de anställda en gemensam angelägenhet som bedrivs i samverkan där alla har ansvar att medverka.

Vi söker dig som är serviceinriktad, social, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du har öga för detaljer, är noggrann, har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor och har alltid kunden i fokus.

Du behöver inte ha erfarenhet av fönsterputsning men det kan vara en fördel. Hos Rent Hus får du en grundlig introduktion och utbildning där man lär sig att putsa fönster enligt våra riktlinjer. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift då du kommer ha en hel del kundkontakt. Samt har B-körkort (manuell)

Vi erbjuder dig

En positiv och utvecklande arbetsplats
Fem veckor semester per år
Arbetstid mellan 07.00 – 16.00 helgfri måndag till fredag
Kollektivavtal
Avtalsenliga försäkringar och tjänstepension
Sjukförsäkring
Friskvårdsbidrag

Hör av dig redan idag!

Är du vårt ”glasklara” val? Tveka inte att skicka in din ansökan!
Skicka din ansökan till jobba@renthus.se senast: 2022-07-31, märk med ”Fönsterputsare”

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringen.
Vi undanber oss kontakt med annonssäljare och andra säljare av rekryteringstjänster.

Vinn ett presentkort till ett värde av 2 500kr

Vinn ett presentkort till ett värde av 2 500kr

VAR MED OCH TÄVLA!   I år firar Rent Hus 30 år - din lokala helhetsleverantör inom städning i Halland.  Vi startar jubileumsåret med en tävling! Vinn ett presentkort till ett värde av 2 500 kr* på hemstäd och fönsterputs.Vi utför våra tjänster i hela Halland,...

läs mer
10 smarta tips när du städar hemma

10 smarta tips när du städar hemma

Att städa hemma kan vara avkopplande och skapa livskvalitet - och så får man ju glädjen av att ha det rent och fint omkring sig. Å andra sidan kan livspusslet ofta vara svårt att få ihop, så istället blir städning ytterligare ett stressmoment som minskar glädjen. Ett...

läs mer
Städtips för allergiker

Städtips för allergiker

Dammallergi – eller allergi mot kvalster, som det egentligen är fråga om – är något som plågar många. Att helt bli av med kvalster är i praktiken omöjligt men det finns en hel del saker du kan göra för att minska mängden kvalster i ditt hem och göra problemet mer...

läs mer
Vi söker personal – Deltidstjänster i Varberg

Vi söker personal – Deltidstjänster i Varberg

Om jobbet  Vi söker två tjänster i Varberg – en deltidstjänst på 75% och en timvikarie.  Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare och vi har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstäd, hemstäd, fönsterputs, flyttstäd, byggstäd och...

läs mer
Vi söker timvikarie / sommarvikarie till Varberg & Halmstad

Vi söker timvikarie / sommarvikarie till Varberg & Halmstad

Om jobbet Vi söker 2 tjänster, en i Varberg och en i Halmstad. Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare och vi har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstäd, hemstäd, fönsterputs, flyttstäd, byggstäd och golvvård. för att nämna...

läs mer
Nu har vi lanserat vår kunskapsbank!

Nu har vi lanserat vår kunskapsbank!

Med över 25 år i branschen har vi sammanfattat våra bästa städtips i en kunskapsbank. I de första artiklar får du tips på hur man kan städa snabbare och bättre, hur du putsar fönster på bästa sätt och hur du tar hand om ditt golv. Vi kommer fortsätta att fylla på vår...

läs mer
Nu renoverar vi kontoret i Varberg!

Nu renoverar vi kontoret i Varberg!

Nu är renoveringen i full gång på Rent Hus kontor i Varberg! Delar av kontoret byggs nu om så att vi får fler kontorsplatser och bättre förvaringsutrymmen. Betonggolvet har också diamantslipats och polerats enligt metoden Superfloor Platina. Detta ger golvet en mycket...

läs mer
Träffa oss på Jobb- och utbildningsmässa i Halmstad

Träffa oss på Jobb- och utbildningsmässa i Halmstad

    Är du arbetssökande och intresserade av att jobba med lokalvård? Kom och träffa oss på jobb- och utbildningsmässan i Halmstad! Torsdag den 13 oktober mellan kl 14-17 ställer vi ut på jobb- och utbildningsmässan i Hallarna. Här kommer du få möjlighet att...

läs mer
Vi söker en Arbetsledare till vår Specialavdelning

Vi söker en Arbetsledare till vår Specialavdelning

AB Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare, och har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstädning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, byggstädning och golvvård för att nämna några. Företaget har sitt huvudkontor i Varberg,...

läs mer