Vi söker en Arbetsledare till vår Specialavdelning

2022-07-04

AB Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare, och har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstädning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, byggstädning och golvvård för att nämna några. Företaget har sitt huvudkontor i Varberg, men finns även i Halmstad och Göteborg. Vi utför uppdrag utmed västkusten från Göteborg i norr till Båstad/Torekov i söder.

Vi söker nu en Arbetsledare till vår Specialavdelning

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en entusiastisk, lojal och organiserad kollega.

Om tjänsten

Tjänsten är placerad i Varberg och är en tillsvidareanställning på 100%. Provanställning tillämpas.

Hos oss är vi varandras arbetsmiljö! Arbetsmiljöarbetet är för Rent Hus och de anställda en gemensam angelägenhet som bedrivs i samverkan där alla har ansvar att medverka.

Som arbetsledare för vår specialavdelning ansvarar du för ett team bestående av ca 10 medarbetare som utför bl.a. flyttstäd, byggstäd, trappstäd, och golvvård. Jobbet är fritt och varierande med Halland som arbetsfält. Du planerar och schemalägger de olika uppdragen, coachar personalen, förser personalen med material och instruktioner samt information om de olika uppdragen.

I samråd med Driftansvarig och HR är du bl.a. delaktig i rekrytering av lokalvårdare till din avdelning. Du kvalitetssäkrar utfört arbete hos kund, samt utvecklar affären genom merförsäljning och personliga besök, telefonsamtal och mejl. Du kommer ha ett nära samarbete med Driftansvarig på företaget.

Din arbetsdag är mellan 07.00 till 16.00 och du varvar din arbetstid mellan kontoret och ute på fältet där du vid behov arbetar tillsammans med dina medarbetare.

Det vi söker hos dig

Vi söker dig som har några års branschkunskap inom städbranschen både inom själva utförandet samt inom den mer teoretiska delen av städbranschen. Du bör kunna städa, hantera en combimaskin, ha god kännedom om städmaterial och moderna städmetoder samt ha kunskap om olika golvmaterial.

Du bör ha datorvana eftersom det ingår administrativa arbetsuppgifter såsom offertskrivning, kalkylering, faktureringsunderlag och löneunderlag för att nämna några. Du har inga problem med att sätta dig in i nya system och arbeta i dem. Erfarenhet från Tengella är ett plus.

Vi ser gärna att du har du har flera års erfarenhet från att arbeta som arbetsledare inom lokalvård, är ansvarstagande, noggrann, har öga för detaljer, har goda värderingar inom ledarskap och en väl utvecklad förmåga att hantera själva kundrelationen. Du har lätt för att skapa goda relationer med kollegor och kunder samt förmåga att samarbeta. Du är serviceinriktad och har alltid kunden i fokus.

B-körkort (manuell) är ett krav samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

En positiv och utvecklande arbetsplats
Fem veckor semester per år
Arbetstid mellan 07.00 – 16.00 helgfri måndag till fredag
Kollektivavtal
Avtalsenliga försäkringar och tjänstepension
Sjukförsäkring
Friskvårdsbidrag

Hör av dig redan idag!

Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!  
Skicka din ansökan till jobba@renthus.se senast: 2022-07-31, märk med ”Arbetsledare”

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringen.
Vi undanber oss kontakt med annonssäljare och andra säljare av rekryteringstjänster.

Städtips för allergiker

Städtips för allergiker

Dammallergi – eller allergi mot kvalster, som det egentligen är fråga om – är något som plågar många. Att helt bli av med kvalster är i praktiken omöjligt men det finns en hel del saker du kan göra för att minska mängden kvalster i ditt hem och göra problemet mer...

läs mer
Vi söker personal – Deltidstjänster i Varberg

Vi söker personal – Deltidstjänster i Varberg

Om jobbet  Vi söker två tjänster i Varberg – en deltidstjänst på 75% och en timvikarie.  Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare och vi har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstäd, hemstäd, fönsterputs, flyttstäd, byggstäd och...

läs mer
Vi söker timvikarie / sommarvikarie till Varberg & Halmstad

Vi söker timvikarie / sommarvikarie till Varberg & Halmstad

Om jobbet Vi söker 2 tjänster, en i Varberg och en i Halmstad. Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare och vi har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstäd, hemstäd, fönsterputs, flyttstäd, byggstäd och golvvård. för att nämna...

läs mer
Nu har vi lanserat vår kunskapsbank!

Nu har vi lanserat vår kunskapsbank!

Med över 25 år i branschen har vi sammanfattat våra bästa städtips i en kunskapsbank. I de första artiklar får du tips på hur man kan städa snabbare och bättre, hur du putsar fönster på bästa sätt och hur du tar hand om ditt golv. Vi kommer fortsätta att fylla på vår...

läs mer
Nu renoverar vi kontoret i Varberg!

Nu renoverar vi kontoret i Varberg!

Nu är renoveringen i full gång på Rent Hus kontor i Varberg! Delar av kontoret byggs nu om så att vi får fler kontorsplatser och bättre förvaringsutrymmen. Betonggolvet har också diamantslipats och polerats enligt metoden Superfloor Platina. Detta ger golvet en mycket...

läs mer
Träffa oss på Jobb- och utbildningsmässa i Halmstad

Träffa oss på Jobb- och utbildningsmässa i Halmstad

    Är du arbetssökande och intresserade av att jobba med lokalvård? Kom och träffa oss på jobb- och utbildningsmässan i Halmstad! Torsdag den 13 oktober mellan kl 14-17 ställer vi ut på jobb- och utbildningsmässan i Hallarna. Här kommer du få möjlighet att...

läs mer
Nu anställer vi fönsterputsare i Varberg

Nu anställer vi fönsterputsare i Varberg

AB Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare, och har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstädning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, byggstädning och golvvård för att nämna några. Företaget har sitt huvudkontor i Varberg,...

läs mer
Nu tar vi nästa steg i utvecklingen med våra medarbetare i fokus!

Nu tar vi nästa steg i utvecklingen med våra medarbetare i fokus!

På Rent Hus vet vi att personalen är vår viktigaste resurs, därför tar vi hand om våra medarbetare! Vårt mål är inte bara nöjda kunder utan också personal som trivs och känner trygghet genom härliga arbetskamrater och en arbetsledning som är tillgänglig. Vi är extra...

läs mer
Vi expanderar och behöver stärka organisationen!

Vi expanderar och behöver stärka organisationen!

Vi expanderar, behöver stärka organisationen och söker därför dig som har hög kompetens och servicekänsla! Rent Hus har kontor i Varberg, Halmstad och Göteborg och vi är i en expansiv fas där vi behöver stärka organisationen. På flera av våra orter söker vi kompetenta...

läs mer