Arbetsledare

Vi söker en Arbetsledare till vår Specialavdelning

2022-07-04

AB Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare, och har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstädning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, byggstädning och golvvård för att nämna några. Företaget har sitt huvudkontor i Varberg, men finns även i Halmstad och Göteborg. Vi utför uppdrag utmed västkusten från Göteborg i norr till Båstad/Torekov i söder.

Vi söker nu en Arbetsledare till vår Specialavdelning

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en entusiastisk, lojal och organiserad kollega.

Om tjänsten

Tjänsten är placerad i Varberg och är en tillsvidareanställning på 100%. Provanställning tillämpas.

Hos oss är vi varandras arbetsmiljö! Arbetsmiljöarbetet är för Rent Hus och de anställda en gemensam angelägenhet som bedrivs i samverkan där alla har ansvar att medverka.

Som arbetsledare för vår specialavdelning ansvarar du för ett team bestående av ca 10 medarbetare som utför bl.a. flyttstäd, byggstäd, trappstäd, och golvvård. Jobbet är fritt och varierande med Halland som arbetsfält. Du planerar och schemalägger de olika uppdragen, coachar personalen, förser personalen med material och instruktioner samt information om de olika uppdragen.

I samråd med Driftansvarig och HR är du bl.a. delaktig i rekrytering av lokalvårdare till din avdelning. Du kvalitetssäkrar utfört arbete hos kund, samt utvecklar affären genom merförsäljning och personliga besök, telefonsamtal och mejl. Du kommer ha ett nära samarbete med Driftansvarig på företaget.

Din arbetsdag är mellan 07.00 till 16.00 och du varvar din arbetstid mellan kontoret och ute på fältet där du vid behov arbetar tillsammans med dina medarbetare.

Det vi söker hos dig

Vi söker dig som har några års branschkunskap inom städbranschen både inom själva utförandet samt inom den mer teoretiska delen av städbranschen. Du bör kunna städa, hantera en combimaskin, ha god kännedom om städmaterial och moderna städmetoder samt ha kunskap om olika golvmaterial.

Du bör ha datorvana eftersom det ingår administrativa arbetsuppgifter såsom offertskrivning, kalkylering, faktureringsunderlag och löneunderlag för att nämna några. Du har inga problem med att sätta dig in i nya system och arbeta i dem. Erfarenhet från Tengella är ett plus.

Vi ser gärna att du har du har flera års erfarenhet från att arbeta som arbetsledare inom lokalvård, är ansvarstagande, noggrann, har öga för detaljer, har goda värderingar inom ledarskap och en väl utvecklad förmåga att hantera själva kundrelationen. Du har lätt för att skapa goda relationer med kollegor och kunder samt förmåga att samarbeta. Du är serviceinriktad och har alltid kunden i fokus.

B-körkort (manuell) är ett krav samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

En positiv och utvecklande arbetsplats
Fem veckor semester per år
Arbetstid mellan 07.00 – 16.00 helgfri måndag till fredag
Kollektivavtal
Avtalsenliga försäkringar och tjänstepension
Sjukförsäkring
Friskvårdsbidrag

Hör av dig redan idag!

Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!  
Skicka din ansökan till jobba@renthus.se senast: 2022-07-31, märk med ”Arbetsledare”

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringen.
Vi undanber oss kontakt med annonssäljare och andra säljare av rekryteringstjänster.

Nu renoverar vi kontoret i Varberg!

Nu renoverar vi kontoret i Varberg!

Nu är renoveringen i full gång på Rent Hus kontor i Varberg! Delar av kontoret byggs nu om så att vi får fler kontorsplatser och bättre förvaringsutrymmen. Betonggolvet har också diamantslipats och polerats enligt metoden Superfloor Platina. Detta ger golvet en mycket...

läs mer
Träffa oss på Jobb- och utbildningsmässa i Halmstad

Träffa oss på Jobb- och utbildningsmässa i Halmstad

    Är du arbetssökande och intresserade av att jobba med lokalvård? Kom och träffa oss på jobb- och utbildningsmässan i Halmstad! Torsdag den 13 oktober mellan kl 14-17 ställer vi ut på jobb- och utbildningsmässan i Hallarna. Här kommer du få möjlighet att...

läs mer
Nu anställer vi fönsterputsare i Varberg

Nu anställer vi fönsterputsare i Varberg

AB Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare, och har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstädning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, byggstädning och golvvård för att nämna några. Företaget har sitt huvudkontor i Varberg,...

läs mer
Nu tar vi nästa steg i utvecklingen med våra medarbetare i fokus!

Nu tar vi nästa steg i utvecklingen med våra medarbetare i fokus!

På Rent Hus vet vi att personalen är vår viktigaste resurs, därför tar vi hand om våra medarbetare! Vårt mål är inte bara nöjda kunder utan också personal som trivs och känner trygghet genom härliga arbetskamrater och en arbetsledning som är tillgänglig. Vi är extra...

läs mer
Vi expanderar och behöver stärka organisationen!

Vi expanderar och behöver stärka organisationen!

Vi expanderar, behöver stärka organisationen och söker därför dig som har hög kompetens och servicekänsla! Rent Hus har kontor i Varberg, Halmstad och Göteborg och vi är i en expansiv fas där vi behöver stärka organisationen. På flera av våra orter söker vi kompetenta...

läs mer
Nu är det dags att boka Golvvård & Storstädning till sommaren?

Nu är det dags att boka Golvvård & Storstädning till sommaren?

Många företaget och industrier går ner i sina verksamheter under semesterperioden. Så passa på om det är ytor eller delar av lokalerna som behöver en extra uppfräschning, storstädning eller golvvård. Läs mer om Golvvård och underhåll av betonggolv! Ta en kontakt så...

läs mer
Nu kommer våren och solen dags att boka fönsterputs

Nu kommer våren och solen dags att boka fönsterputs

Våren är äntligen här och när solen skiner in genom våra fönster syns smutsen tydligt. Låt solen lysa in genom skinande rena fönster! Behöver dina fönster putsas? Hör av dig till oss på Rent Hus så hjälper vi dig! Vad putsar vi?Vi putsar dina fönster skinande rent...

läs mer
Hjälp med kontorsstädning & företagsstäd efter Corona?

Hjälp med kontorsstädning & företagsstäd efter Corona?

Vartefter samhället öppnar upp och fler återvänder till sina arbetsplatser blir det också ett behov att se över sina städavtal så allt fungerar som det ska och det blir en god arbetsmiljö för personalen. När det kommer till städning på företag och kontor har vi bra...

läs mer
Nu erbjuder vi homestyling i Halmstad

Nu erbjuder vi homestyling i Halmstad

Nu erbjuder vi homestyling som ökar du värdet när du säljer. Initialt erbjuder vi tjänsten i Halmstad. Vi hjälper dig öka antalet besökare till visningen så att du får ut så mycket som möjligt av din försäljning. Vår stylinglösningar skapar den rätta känslan och...

läs mer