Vi söker timvikarie / sommarvikarie till Varberg & Halmstad

2023-05-04

Om jobbet

Vi söker 2 tjänster, en i Varberg och en i Halmstad.

Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare och vi har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstäd, hemstäd, fönsterputs, flyttstäd, byggstäd och golvvård. för att nämna några.

Nu söker vi dig som gärna vill jobba med lokalvård under sommaren, men även dig som vill arbeta som timvikarie året runt, och kan leverera det där ”lilla extra”.

Arbetstiderna är varierande mellan 06:00-18:00. Det kan förekomma arbete på kvällstid och även under helgen, men detta är mycket sällan.

Du kommer att arbeta tillsammans med andra medarbetare men även självständigt. Det kan vara en viss fördel om du har yrkesvana, men det är inget vi kräver eftersom vi utbildar vår personal på plats. Du bör vara ”serviceminded” och ha blick för vad som är rent och snyggt. Du kan se detaljer och tycker om att göra det ”lilla extra”. Om du har intresse och känsla för inredning så är det positivt.

Det är också viktigt att du kan tala och läsa svenska, då du kommer att ha en hel del kontakt med våra kunder.

Våra kunder är både företag och privatpersoner. Vi arbetar på flera olika uppdrag under en arbetsdag. Våra kunder finns i och utanför tätorten, därför är det ett krav att du har körkort (B manuell) för att kunna förflytta dig mellan olika uppdrag. Företaget tillhandahåller arbetsbilar men det är en fördel om du har tillgång till egen bil, då det förekommer att man behöver använda egen bil i tjänsten mot milersättning.

Arbetsmiljön är viktig för oss för att du ska känna dig trygg. Vi har kollektivavtal, försäkringar, friskvård och frukost varje dag.

Vänta inte med din ansökan eftersom vi behandlar alla ansökningar löpande.

Söker du tjänsten i Halmstad – mejla din ansökan till jobbaihalmstad@renthus.se

Söker du tjänsten i Varberg – mejla din ansökan till jobbaivarberg@renthus.se 

Städtips för allergiker

Städtips för allergiker

Dammallergi – eller allergi mot kvalster, som det egentligen är fråga om – är något som plågar många. Att helt bli av med kvalster är i praktiken omöjligt men det finns en hel del saker du kan göra för att minska mängden kvalster i ditt hem och göra problemet mer...

läs mer
Vi söker personal – Deltidstjänster i Varberg

Vi söker personal – Deltidstjänster i Varberg

Om jobbet  Vi söker två tjänster i Varberg – en deltidstjänst på 75% och en timvikarie.  Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare och vi har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstäd, hemstäd, fönsterputs, flyttstäd, byggstäd och...

läs mer
Nu har vi lanserat vår kunskapsbank!

Nu har vi lanserat vår kunskapsbank!

Med över 25 år i branschen har vi sammanfattat våra bästa städtips i en kunskapsbank. I de första artiklar får du tips på hur man kan städa snabbare och bättre, hur du putsar fönster på bästa sätt och hur du tar hand om ditt golv. Vi kommer fortsätta att fylla på vår...

läs mer
Nu renoverar vi kontoret i Varberg!

Nu renoverar vi kontoret i Varberg!

Nu är renoveringen i full gång på Rent Hus kontor i Varberg! Delar av kontoret byggs nu om så att vi får fler kontorsplatser och bättre förvaringsutrymmen. Betonggolvet har också diamantslipats och polerats enligt metoden Superfloor Platina. Detta ger golvet en mycket...

läs mer
Träffa oss på Jobb- och utbildningsmässa i Halmstad

Träffa oss på Jobb- och utbildningsmässa i Halmstad

    Är du arbetssökande och intresserade av att jobba med lokalvård? Kom och träffa oss på jobb- och utbildningsmässan i Halmstad! Torsdag den 13 oktober mellan kl 14-17 ställer vi ut på jobb- och utbildningsmässan i Hallarna. Här kommer du få möjlighet att...

läs mer
Vi söker en Arbetsledare till vår Specialavdelning

Vi söker en Arbetsledare till vår Specialavdelning

AB Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare, och har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstädning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, byggstädning och golvvård för att nämna några. Företaget har sitt huvudkontor i Varberg,...

läs mer
Nu anställer vi fönsterputsare i Varberg

Nu anställer vi fönsterputsare i Varberg

AB Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare, och har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstädning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, byggstädning och golvvård för att nämna några. Företaget har sitt huvudkontor i Varberg,...

läs mer
Nu tar vi nästa steg i utvecklingen med våra medarbetare i fokus!

Nu tar vi nästa steg i utvecklingen med våra medarbetare i fokus!

På Rent Hus vet vi att personalen är vår viktigaste resurs, därför tar vi hand om våra medarbetare! Vårt mål är inte bara nöjda kunder utan också personal som trivs och känner trygghet genom härliga arbetskamrater och en arbetsledning som är tillgänglig. Vi är extra...

läs mer
Vi expanderar och behöver stärka organisationen!

Vi expanderar och behöver stärka organisationen!

Vi expanderar, behöver stärka organisationen och söker därför dig som har hög kompetens och servicekänsla! Rent Hus har kontor i Varberg, Halmstad och Göteborg och vi är i en expansiv fas där vi behöver stärka organisationen. På flera av våra orter söker vi kompetenta...

läs mer