Vi söker personal – Deltidstjänster i Varberg

2023-08-16

Om jobbet

 Vi söker två tjänster i Varberg – en deltidstjänst på 75% och en timvikarie. 

Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare och vi har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstäd, hemstäd, fönsterputs, flyttstäd, byggstäd och golvvård, för att nämna några.

Nu söker vi dig som är intresserad av ett trevligt deltidsarbete med varierande arbetstid. Tjänsten som timvikarie kan passa dig som vill kombinera med ett annat jobb. Uppdragen är i Varberg med omnejd.

Våra uppdrag är allt ifrån ”finstädningar” till lite tyngre jobb där man inte får vara rädd för att ta i.

Tjänsterna är på deltid och arbetstiderna är varierande. Det är viktigt att du är morgonpigg då vissa uppdrag startar redan 06:00. Det förekommer även kvälls och helgarbete. Dock mer sällan.

Du kommer att arbeta självständigt men även tillsammans med övriga medarbetare. Det kan vara en viss fördel om du har yrkesvana, men det är inget krav eftersom vi utbildar vår personal på plats. Du bör vara ”serviceminded” och ha blick för vad som är rent och snyggt. Du kan se detaljer och tycker om att göra det ”lilla extra”.

Det är också viktigt att du kan tala och läsa svenska, då du kommer att ha en hel del kontakt med våra kunder.

Våra kunder är både företag och privatpersoner. Vi arbetar ibland på flera olika uppdrag under en arbetsdag och våra kunder finns i och utanför tätorten, därför är det ett krav att du har körkort (B manuell) för att kunna förflytta dig mellan olika uppdrag. I de fall körkort saknas är mängden arbete begränsat, men det kan finnas möjlighet till en mindre deltidanställning.

Arbetsmiljön är viktig för oss för att du ska känna dig trygg. Vi har kollektivavtal, försäkringar och friskvård. Vi bjuder på frukost varje morgon.

Vänta inte med din ansökan eftersom vi behandlar alla ansökningar löpande. Skriv i ansökan vilken utav tjänsterna som du söker.

Mejla din ansökan till: jobbaivarberg@renthus.se

Städtips för allergiker

Städtips för allergiker

Dammallergi – eller allergi mot kvalster, som det egentligen är fråga om – är något som plågar många. Att helt bli av med kvalster är i praktiken omöjligt men det finns en hel del saker du kan göra för att minska mängden kvalster i ditt hem och göra problemet mer...

läs mer
Vi söker timvikarie / sommarvikarie till Varberg & Halmstad

Vi söker timvikarie / sommarvikarie till Varberg & Halmstad

Om jobbet Vi söker 2 tjänster, en i Varberg och en i Halmstad. Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare och vi har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstäd, hemstäd, fönsterputs, flyttstäd, byggstäd och golvvård. för att nämna...

läs mer
Nu har vi lanserat vår kunskapsbank!

Nu har vi lanserat vår kunskapsbank!

Med över 25 år i branschen har vi sammanfattat våra bästa städtips i en kunskapsbank. I de första artiklar får du tips på hur man kan städa snabbare och bättre, hur du putsar fönster på bästa sätt och hur du tar hand om ditt golv. Vi kommer fortsätta att fylla på vår...

läs mer
Nu renoverar vi kontoret i Varberg!

Nu renoverar vi kontoret i Varberg!

Nu är renoveringen i full gång på Rent Hus kontor i Varberg! Delar av kontoret byggs nu om så att vi får fler kontorsplatser och bättre förvaringsutrymmen. Betonggolvet har också diamantslipats och polerats enligt metoden Superfloor Platina. Detta ger golvet en mycket...

läs mer
Träffa oss på Jobb- och utbildningsmässa i Halmstad

Träffa oss på Jobb- och utbildningsmässa i Halmstad

    Är du arbetssökande och intresserade av att jobba med lokalvård? Kom och träffa oss på jobb- och utbildningsmässan i Halmstad! Torsdag den 13 oktober mellan kl 14-17 ställer vi ut på jobb- och utbildningsmässan i Hallarna. Här kommer du få möjlighet att...

läs mer
Vi söker en Arbetsledare till vår Specialavdelning

Vi söker en Arbetsledare till vår Specialavdelning

AB Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare, och har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstädning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, byggstädning och golvvård för att nämna några. Företaget har sitt huvudkontor i Varberg,...

läs mer
Nu anställer vi fönsterputsare i Varberg

Nu anställer vi fönsterputsare i Varberg

AB Rent Hus är ett lokalvårdsföretag med ca 50 medarbetare, och har funnits i snart 30 år. De tjänster vi utför är bl.a. kontorsstädning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, byggstädning och golvvård för att nämna några. Företaget har sitt huvudkontor i Varberg,...

läs mer
Nu tar vi nästa steg i utvecklingen med våra medarbetare i fokus!

Nu tar vi nästa steg i utvecklingen med våra medarbetare i fokus!

På Rent Hus vet vi att personalen är vår viktigaste resurs, därför tar vi hand om våra medarbetare! Vårt mål är inte bara nöjda kunder utan också personal som trivs och känner trygghet genom härliga arbetskamrater och en arbetsledning som är tillgänglig. Vi är extra...

läs mer
Vi expanderar och behöver stärka organisationen!

Vi expanderar och behöver stärka organisationen!

Vi expanderar, behöver stärka organisationen och söker därför dig som har hög kompetens och servicekänsla! Rent Hus har kontor i Varberg, Halmstad och Göteborg och vi är i en expansiv fas där vi behöver stärka organisationen. På flera av våra orter söker vi kompetenta...

läs mer